vineri, 4 martie 2011

Supa alba de pui

Ingrediente : 4 bucati piept de pui dezosat fara piele, 2 morcovi, radacina patrunjel, 1 dovlecel, 300 gr conopida,  4 catei de usturoi pisat, 1/2 telina radacina, 100-200 g smantana, 2 oua, marar, frunze de morcov (optional), sare, piper, concentrat de legume sau gaina.
Mod de preparare : se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie. Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute,  dupa care se toarna incet in oala cu supa. Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu