Eugénia Delad Cuisine

Etichete

  • ALUATURI
  • APERITIVE
  • BUDINCI SUFLEURI FLAN
  • CEREALE OREZ
  • DULCIURI
  • FONDANT MARSHMALLOW
  • GLUMA ZILEI
  • MANCARURI DE LEGUME
  • PAINE DE CASA
  • PIZZA TARTE PASTE
  • PREMII PRIMITE
  • PREPARATE CU CARNE DE PASARE
  • PREPARATE CU CARNE DE PORC
  • PREPARATE CU CARNE DE VITA
  • PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
  • Retete pentru masina de facut paine
  • SALATE
  • SUPE BORSURI CIORBE
  • TORTURI
  • Pagina de pornire
  • Eugenia Delad Press
  • Diete, retete dietetice
  • Contact

Contact

eugeniadelad@hotmail.com
Trimiteți prin e-mail Postați pe blog!Distribuiți pe TwitterDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postări (Atom)

LE SECRET D'UNE REINE DE SAGESSE/PAR/EUGENIA DELAD

Traducerea paginii

Despre mine

Fotografia mea
Eugénia (Mihai) Delad
Bruxelles, Belgium
Vizualizați profilul meu complet

Faceți căutări pe acest blog

Postări populare

  • Eclere cu crema de budinca de vanilie si frisca
    Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 3 oua, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura :  2 budinci de vanilie, ...
  • Bûche de Noël (tort buturuga)
    In tarile francofone, in general, masa festiva de Craciun se incheie cu «  la bûche de Noël  » . Provenienta acestei prajituri, se par...
  • Preparare fondant marshmallow
    Ingrediente : 450 gr bomboane marshmallow, 1 kg zahar pudra, 4 linguri de apa, ulei de palmier sau ulei din seminte de struguri sau margar...
  • Tajine marocana de pui cu legume
    T ajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In ...
  • Salata de papadie cu portocale
    Ingrediente : 250 g frunze de papadie, sucul unei lamai, 1 lingura ulei de masline, 1 portocala, 1-2 morcovi, 1 lingura seminte de floarea ...
  • Supa- crema de chicons (supa-crema de andive) reteta belgiana
    Ingrediente  : 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 gr frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 c...
  • SUPA THAI CU LAPTE DE COCOS (RETETA THAILANDEZA)
    Ingrediente  : 1 lingura ulei de arahide, 25 g ghimbir proaspat curatat si tocat, 2 catei usturoi taiati fin, 1 cutie lapte de cocos, 1 m...
  • Chicon gratin (andive gratinate)
    reteta belgiana Ingrediente  : Chicon(cicoare) sau andiva este o planta bienala din familia Astéracée (Compositae).  In Belgia si in nor...
  • Tarta elvetiana cu mere si pere
    Ingrediente  : 4 mere, 2 pere, 200- 250 gr faina, 100 gr zahar tos, 75 gr unt,   3 oua, 4 linguri lapte , 1 plic zahar vanilat, 1 plic pra...
  • Prajitura DELAD
    Vezi reteta la eticheta: "Retete à la moi"!

Feedjit

Reconstitution de la bataille de Waterloo (1815) -2008

Persoane interesate

Hello!

Interzisa reproducerea sau copierea continutului acestui site. Drepturi de autor: Eugenia Mihai (De. Tema Eteric. Un produs Blogger.