Etichete
- ALUATURI
- APERITIVE
- BUDINCI SUFLEURI FLAN
- CEREALE OREZ
- DULCIURI
- FONDANT MARSHMALLOW
- GLUMA ZILEI
- MANCARURI DE LEGUME
- PAINE DE CASA
- PIZZA TARTE PASTE
- PREMII PRIMITE
- PREPARATE CU CARNE DE PASARE
- PREPARATE CU CARNE DE PORC
- PREPARATE CU CARNE DE VITA
- PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
- Retete pentru masina de facut paine
- SALATE
- SUPE BORSURI CIORBE
- TORTURI
miercuri, 23 februarie 2011
Chec cu banane si pere
Ingrediente: 150 g faina, 50 gr zahar, 70 g margarina vegetala sau ulei, 1 pliculet praf de copt, 2 banane si 2 pere bine coapte(sau doar 4 banane sau doar 4 pere), ½ pahar lapte de soia sau apa.
Mod de preparare: Margarina se amesteca cu zaharul pana devine cremoasa, se adauga fructele curatate si zdrobite cu furculita, faina, praful de copt si putin lapte. Se unge o tava cu margarina si se pudreaza cu faina, se varsa aluatul. Tava se da la cuptor, la 170°C. Se face proba scobitorii, e cel mai indicat
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu