Etichete
- ALUATURI
- APERITIVE
- BUDINCI SUFLEURI FLAN
- CEREALE OREZ
- DULCIURI
- FONDANT MARSHMALLOW
- GLUMA ZILEI
- MANCARURI DE LEGUME
- PAINE DE CASA
- PIZZA TARTE PASTE
- PREMII PRIMITE
- PREPARATE CU CARNE DE PASARE
- PREPARATE CU CARNE DE PORC
- PREPARATE CU CARNE DE VITA
- PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
- Retete pentru masina de facut paine
- SALATE
- SUPE BORSURI CIORBE
- TORTURI
miercuri, 23 februarie 2011
Clatite de post
Ingrediente: 200 g faina, 200 ml apa minerala gazoasa,apa, o lingura ulei, 30 g zahar, sare, un praf de bicarbonat.
Mod de preparare: Intr-un castron se pune faina, se adauga treptat apa ca sa nu se formeze cocoloase, se adauga zaharul, bicarbonatul (stins intr-o picatura de otet) si sarea. Se toarna din compozitie cu un polonic intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu ulei si se roteste ca sa se intinda uniform in toata tigaia. Se procedeaza la fel pana se termina toata compozitia.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu