miercuri, 23 februarie 2011

Cartofi cu ciuperci in sos de rosii

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 300 gr ciuperci, 1 cutie rosii in bulion, patrunjel verde, ulei, concentrat de legume, sare, piper, 2 cuisoare, o lingurita de oregano, o frunza de dafin.
Mod de preparare : Se curata cartofii , se taie in rondele marisoare si se fierb pe jumatate in apa cu concentrat de legume. Ciupercile se spala, se curata si se taie felii. Se caleste ceapa taiata solzisori, se adauga rosiile in bulion (taiate) cu sucul de rosii, sare, piper, oregano, foaia de dafin si se fierb impreuna 7-10 minute, acoperit.
Intr-un vas termorezistent, se aseaza un rand de cartofi, un rand de sos, se incheie cu un rand de cartofi. Se stropeste ultimul rand cu ulei. Se da vasul la cuptor, la 180°C pentru 30 minute. Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu