- Ingrediente : foi de placinta, 250 gr. gouda light, 200 gr. jambon degresat, un ou, 2 linguri unt.
- Mod de preparare : se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung in fasii de 2 cm, peste gouda se aseaza felii, de asemenea taiate pe lung in fasii de 2 cm, de jambon sau sunca de Praga sau bacon. Se aseaza apoi celelalte foi, se ung cu unt topit si se ruleaza. Se taie foile cu umplutura in rondele, se aseaza intr-o tava unsa tapetata cu hartie sau/si unt, se ung cu ou batut, se introduc in cuptorul incalzit in prealabil. Se coc la foc iute (depinde de cuptor) ! Se scot intr-un vas, preferabil de yena, se acopera pentru 10-20 minute cu un servet umed. Sunt buni si calzi si reci.
Etichete
- ALUATURI
- APERITIVE
- BUDINCI SUFLEURI FLAN
- CEREALE OREZ
- DULCIURI
- FONDANT MARSHMALLOW
- GLUMA ZILEI
- MANCARURI DE LEGUME
- PAINE DE CASA
- PIZZA TARTE PASTE
- PREMII PRIMITE
- PREPARATE CU CARNE DE PASARE
- PREPARATE CU CARNE DE PORC
- PREPARATE CU CARNE DE VITA
- PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
- Retete pentru masina de facut paine
- SALATE
- SUPE BORSURI CIORBE
- TORTURI
joi, 10 februarie 2011
Melcisori aperitiv
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu