Ingrediente: 1 kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 telina, sare, piper, foaie de dafin, lamaie, cimbru, o capatana de usturoi, 1 lingurita de ulei.
Mod de de preparare: pestele spalat si curatat de mate si de solzi, se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert in prealabil zarzavaturile, piperul si foaia de dafin. Se piseaza usturoiul, se freaca cu sare, ulei si cimbru, se adauga un pic de supa de peste. Salaul se serveste fierbinte cu zarzavatul fiert intreg ca garnitura, cu mujdei de usturoi si cu mamaliga.
Etichete
- ALUATURI
- APERITIVE
- BUDINCI SUFLEURI FLAN
- CEREALE OREZ
- DULCIURI
- FONDANT MARSHMALLOW
- GLUMA ZILEI
- MANCARURI DE LEGUME
- PAINE DE CASA
- PIZZA TARTE PASTE
- PREMII PRIMITE
- PREPARATE CU CARNE DE PASARE
- PREPARATE CU CARNE DE PORC
- PREPARATE CU CARNE DE VITA
- PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
- Retete pentru masina de facut paine
- SALATE
- SUPE BORSURI CIORBE
- TORTURI
sâmbătă, 19 martie 2011
Rasol de salau cu mujdei de usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu