Ingrediente: 4 carasi, ardei iute, 3 catei de usturoi usturoi pisat (optional), 2 fire usturoi verde, cimbru, sare, 400 ml apa fierbinte.
Mod de preparare: pestele se curata de solzi, se scot matele si urechile, apoi se presara sare pe exterior si interior. Se frige pe gratar sau la gril sau intr-o tigaie bine incinsa presarata cu sare grunjoasa, pe aragaz.
Pentru saramura : se toaca marunt usturoiul, ardeiul iute si verdeata, se pun intr-un vas pe foc impreuna cu sarea,cimbrul si apa. Se lasa un clocot, doua. Se ia saramura de pe foc si daca se doreste se mai poate adauga si usturoiul pisat. Pestele se aseaza intr-un vas mai mare si se acopera cu saramura fierbinte. Se serveste cu mamaliga.
Etichete
- ALUATURI
- APERITIVE
- BUDINCI SUFLEURI FLAN
- CEREALE OREZ
- DULCIURI
- FONDANT MARSHMALLOW
- GLUMA ZILEI
- MANCARURI DE LEGUME
- PAINE DE CASA
- PIZZA TARTE PASTE
- PREMII PRIMITE
- PREPARATE CU CARNE DE PASARE
- PREPARATE CU CARNE DE PORC
- PREPARATE CU CARNE DE VITA
- PREPARATE DIN PESTE SI FRUCTE DE MARE
- Retete pentru masina de facut paine
- SALATE
- SUPE BORSURI CIORBE
- TORTURI
sâmbătă, 19 martie 2011
Saramura de caras
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu